Кои сме ние

ПИВОТЕКА е най-големият дистрибутор на крафт бира в България. Нашата компания предлага пиво от малки, занаятчийски пивоварни от страната и чужбина. 

За търговци: Предлагаме ежедневно зареждане на търговски обекти, по цени на едро, с всички наши продукти. Ако имате заведение или магазин потърсете ни за специални ценови предложения.

За дома или офиса: Нашето желание е да предложим крафт бира до дома или офиса, с възможно най-бърза доставка и на най-ниска цена.

Контакти:

Деян Христакиев – Управител на ПИВОТЕКА

Тел. 0895 981 230

Mail: dido@pivoteka.bg

Кристиан Радев – Маркетинг директор на ПИВОТЕКА

Тел. 0889 550 598

Mail: kris@pivoteka.bg

Mail за поръчки: order@pivoteka.bg

facebook: Пивотека

Нашите услуги за фирми:

- Зареждаме заведения, ресторанти и барове;

- Зареждаме вашите фирмени партита с бира.

- Организираме тиймбилдинг събития, където вашите служители се учат да дегустират различни стилове бира.

- Организираме състезания в сляпа дегустация;

- Предлагаме отстъпка на вашите служители, ако пазаруват през нашия сайт www.pivoteka.bg. Така обогатявате социалната програма към служителите си.

- Онлайн търговия с бира в специализирания ни сайт www.pivoteka.bg


“Крафт” е изкуството да създаваш бира, умението да й се насладиш.

Крафт е занаят, за който не са нужни индустриални заводи, хиляди тонове суровини или разточителни рекламни кампании- напротив. Това което е нужно са просто две ръце и един човек, който истински обича това което прави.

Крафт бирите се отличават с богат и разнообразен букет от вкусове и аромати. Водата, малцът, хмелът и маята, са задължителни елементи, но комбинациите помежду им са безгранични.

Преди всичко друго, Крафт е и култура на отговорна и качествена консумация. Често Крафт бирата е идеална добавка в съчетание с различни ястия и хапки. Комбинацията от двете разкрива нови вкусове и разгръща пълния им потенциал.

Съгласно Закона за електронната търговия фирмата, която предоставя стоките и услугите на онлайн магазин Пивотека е: ПИВОТЕКА ООД, гр.София, жк. Сухата река 95А, регистрирана по закон за ДДС.