EVOE Saison

  • EVOE Saison

EVOÉ SAISON nº 01 е нашата първа бира за пазара. Тя има плътно тяло, деликатен малцов характер и ясно изразени нотки карамел, съчетава плодови и билкови аромати, умерено алкохолно присъствие, леко подчертана горчивина и сух, освежаващ финал.

EVOÉ SAISON се хармонизира отлично с разнообразно меню. Червено месо, риба, морски дарове и салати, пикантни ястия с повече подправки, като в тайландската и мексиканската кухня, са само част от възможните комбинации.

Името на нашата бира е EVOÉ. Това е бразилски възглас за моментите на най-силно щастие, кулминация на радостта и веселието, пълна свобода, приятелството и чувството, че всеки ден е петък, а всичко наоколо е карнавал. Произнася се силно. От душа.
Търсенето на перфектната рецепта ни кара да късаме парадигми, да пресичаме граници, да смесваме култури и вкусове: в България, Бразилия и отвъд. Произвеждаме занаятчийско пиво, произлизащо от спе
Ние сме Сервежариа контемпоръня – бразилец и двама българи, вдъхновени от белгийската школа, влюбени в изкуството да създават пиво, приятелства, партньорства и повече поводи за вдигане на тост за живота.
Beers
Обем 0.330
Алкохолен Градус 7.1

Обем: 0.330

Алкохолен Градус: 7.1 %

  • 5.20BGN

0/100